Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretnék kíméletesen lefogyni

2009.09.27

Frissítve 2014.01.

Szeretnék kíméletesen lefogyni .Van valami jó természetgyógyászati tippje ?

                  

Kép

                              Egy úton járunk?

 

Természetesen van rá megoldásom .A fogyasztás többféle természetes  módszerrel  is lehetséges :fokozni kell a mozgást ,rendszeresen úszni ,kocogni ,sportolni ,ezzel növelni lehet az elraktározott zsír elégetését ,mérsékelni a tápanyag felvételt ,amihez segítséget nyújt az étvágy csökkentése .Ez utóbbi lehetőségét teremti meg a fülbe helyezett stabil tűk alkalmazása az úgynevezett fogyasztó-pontokba .Ezeken a pontokon keresztül befolyásolni lehet az anyagcsere folyamatok sebességét ,a tápanyagok elégetését a szervezetben .Ilyen pont például a pajzsmirigy ,a vese ,a máj ,a tüdő ,az idegrendszer  bizonyos pontjai .Van a fülön egy külön pont az étvágy csökkentésére is. Ha tartós tűt ragasztanak a fülbe az akár egy hétig is benne maradhat nem kell naponta cserélni

.A felsorolt pontok ingerlésével  történik a szenvedélybetegségekről való leszoktatás is hiszen a túlevés a hiperfágia egyfajta szenvedély és pótcselekvés is .  Megfigyelték például ,hogy az idősebb egyedülállók a szexuális kielégülés hiányát nassolással pótolják .A  fogyási folyamat természetesen hosszadalmas és célszerű összekötni valamilyen böjt kúrával ,amiből az Interneten nagyszámú receptet lehet találni .Én a 90 napos választó diétát szoktam alkalmazni.

Jó módszer a rotációs (váltogató) homeopátiás szerrel való fogyókúra is .Ilyenkor a szervezet tisztítókúráját is el szokták végezni, vagyis „nagytakarítást „ folytatnak a szervezetben ,ami a következő szervekre terjed ki : máj ,vese ,bőr ,nyirokrendszer ,zsírszövet . A tartós fogyókúrát minden esetben szakember irányításával kell végezni .

Gyakran alkalmazott beavatkozás a fogyasztó masszázs. Ennek az a lényege ,hogy a bőr alatti zsírszövetet és a hasüregben felhalmozódott zsírt intenzív mechanikai masszírozásnak teszik ki a nyirokcsomókkal együtt ezzel késztetik a szervezetet a zsírszövet lebontására .

A természetgyógyászat eszköztárában is megtalálhatók a különféle fogyasztó tea keverékek .Ezek hatásmechanizmusa abban nyilvánul meg ,hogy csökkentik a tápanyagok felszívódását , értékesülését ,legtöbbször hashajtó (laxáns ) hatásuk révén. Néhány elzsírosodást csökkentő gyógytea : a bodzavirág ,a kökényvirág ,a bengekéreg

 ,a porcikafű ,a lestyángyökér ,a rebarbaragyökér,a sédkeserűfű ,a zsálya és a zsurló .

A gyógynövény boltokban kész fogyasztó tea keveréket is be lehet szerezni .        

            

Kép

    

 

                       

                      Akupunktúrás pontok a fülön a kínai

                            szervtérkép alapján

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

ismeretlen helyen

(Monika, 2010.02.16 13:49)

Kedves Mónika!
Küldje el az E-mail cimétilletvetelefonáljon nekem mert időpontot kellene egyeztetnünk.Üdvözlette Dr Gere T.

Pajzsmirigy alulműködése

(Monika, 2010.02.16 11:20)

Tisztelt Professzor Úr!

Nekem is lenne egy kérdésem.
Egy éve pajzsmirigy alulműködését diagnosztizáltak nálam, mely a menstruáció elmaradásával valamint súlytöblettel járt.
Felírt nekem az orvosnő valami gyógyszereket, melyek nem használtak, de azon felül még szőrösödni is kezdtem tőle.
Lenne esetleg valami megoldás?
Előre is köszönöm

Kál

(Jóó János, 2009.12.16 09:21)

Meg fogom próbálni